Reacties

Moeder:

"Wat een fijne workshop heb ik met mijn dochter mogen doen bij Janneke van Kinderwijs Coaching. We hadden echt een heel ander gesprek dan ik gewend was. Ik weet nu veel beter hoe mijn dochter denkt en onze band is echt sterker geworden." 

 

Meisje, (10 jaar):

"We speelden het coachee-spel met Janneke en toen hadden we allemaal dezelfde vragen beantwoord. Na 1,5 uur hadden we nog maar 3 stapstenen neergelegd. Ik wist niet dat de andere kinderen zo anders daarover konden denken. Ik begrijp ze nu veel beter en we hebben ook van elkaar geleerd. Ik vind het fijn om met Janneke dit spel te doen. Ik zou het elke week wel willen. Bij Janneke hoef je er niet over te vertellen, als je niet wil of je wil het voor jezelf houden, dan kan dat gewoon. Maar ik vind het ook wel fijn om gewoon over mijn handicap te praten, dat doe ik niet zo vaak."

 

Leerkracht:

"Met het Coachee-spel vertellen de kinderen opeens hele persoonlijke dingen, terwijl ze normaal gesproken best wel gesloten zijn. Blijkbaar is er toch een behoefte om erover te praten en krijg jij dat met dit spel en jouw open houding voor elkaar."

 

Jongen (10 jaar):

"Goh, ik wist niet dat ik zo goed mijn eigen oplossingen kon bedenken."

 

Jongen (11 jaar):

"Ik voel me helemaal blij worden omdat ik nu zie dat ik zoveel dingen heb waar ik wel goed in ben. Ik dacht dat ik gewoon niks kon." 

  

Meisje (9 jaar):

"Ik voel me knap, want door jou weet ik nu dat ik wel heel veel kan."

 

Ouders van jongen van 9 (na emotietraining over boosheid):

"Wat Janneke in een paar keer voor elkaar heeft gekregen, heeft de psycholoog in 1,5 jaar nog steeds niet voor elkaar gekregen. Het hele gezin profiteert ervan, eindelijk gaat het lekker in huis."