Voor wie?

Kinderwijs coaching is er voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Als ouder ken je je kind het best. Jij weet dus ook wanneer het niet gaat zoals het zou moeten gaan. Denk je:

 

mijn kind is:

vaak boos kan wel een steuntje in de rug gebruiken is zo stil heeft moeite met de scheiding heeft niet zoveel zelfvertrouwen is rusteloos kan wel wat exclusieve aandacht gebruiken is brutaal is teruggetrokken heeft moeite met vriendjes maken is verlegen is lusteloos is zo druk heeft vaak hoofdpijn heeft vaak buikpijn komt moeilijk in slaap kan zich slecht concentreren kan zijn gevoelens niet uiten wordt gepest is bang om fouten te maken denkt negatief over zichzelf heeft een 'vol' hoofd heeft moeite met zijn handicap.....  

 

Of merk je iets anders aan je kind.... je bent altijd welkom om te komen praten. Samen kijken we wat er mogelijk is.

                                                              

Daarnaast zijn ouders ook van harte welkom. Loopt het niet zo lekker in je gezin, en zou je het graag anders willen, dan kun je via het contactformulier of de mail een bericht achterlaten. Dan kunnen we samen kijken of we hier tot een fijne oplossing kunnen komen.

Professionals als leerkrachten, coaches, logopedisten of andere kindwerkers zijn welkom voor bijeenkomsten of workshops. Kijk daarvoor bij het aanbod en de agenda.